fbpx

Napraforgó

Állapotkövető mobil alkalmazás
depresszióval kezelt betegek részére

Kövesse napról napra gyógyulását!

Az alkalmazásban feltett kérdések segítségével napról napra értékelheti saját állapotát.

Ossza meg az eredményeket kezelőorvosával!

Az eredményeket Ön folyamatosan megtekintheti, továbbá megoszthatja kezelőorvosával, hogy ő is láthassa a vizsgálatok között hogyan alakult az Ön állapota.

A Napraforgó alkalmazás felhasználási feltételei

 

Az alkalmazás felhasználója az alkalmazás letöltésével és futtatásával a jelen tájékoztatóban foglalt feltételeket kifejezetten elfogadja.

Felhasználási feltételek:

A Napraforgó alkalmazás kizárólag a felhasználók szakszerű orvosi kezelésének kiegészítését és elősegítését szolgálja. Az alkalmazás nem minősül orvosi segédeszköznek, sem olyan eszköznek, amely a felhasználók egészségügyi állapotát hiteles módon tükrözi. Az alkalmazás semmilyen módon nem helyettesíti a felhasználók szakszerű orvosi kezelését.

Szerzői jogok:

A Napraforgó alkalmazás – beleértve annak elnevezését, továbbá minden szöveges és képi anyagát – a Square Lime Solutions Kft. és szerződött partnereinek szellemi terméke és tulajdona, amely a hatályos jogszabályok értelmében jogvédelem alatt áll. A Napraforgó alkalmazás kizárólag az egyes felhasználók személyes felhasználására szolgál. Az alkalmazás egészének vagy egyes részeinek bármilyen módon történő másolása, sokszorosítása, fel- vagy átdolgozása, illetve kereskedelmi forgalomba hozatala kizárólag a Square Lime Solutions Kft. előzetes írásos engedélyével lehetséges, ilyen engedély hiányában tilos. A jogosulatlan felhasználás jogi következményeket von maga után.

Adatvédelem, adattárolás, adattovábbítás:

A felhasználó által az alkalmazás használata során rögzített adatokhoz kizárólag az alkalmazást futtató eszköz mindenkori felhasználója rendelkezik hozzáféréssel, ezen adatokat az alkalmazás fejlesztője, illetve üzemeltetője semmilyen módon nem tárolja. Az alkalmazás fejlesztője nem vállal felelősséget az alkalmazás által rögzített és tárolt adatok valóságtartalmáért, sem az adatok esetleges hiányosságáért vagy elvesztéséért. Az alkalmazásnak az alkalmazást futtató eszközről való törlésével az alkalmazással rögzített minden felhasználói adat is automatikusan törlődik. A Napraforgó alkalmazás kizárólag anonim statisztikai adatokat (pl.: használat gyakorisága) továbbít a fejlesztő részére. Ezen anonim adatok semmilyen módon nem kerülnek összekapcsolásra a felhasználó személyével, illetve személyes adataival. A Napraforgó alkalmazás a felhasználó készüléke szerinti alkalmazás-áruházból való letöltésekor esetlegesen kért felhasználói adatokhoz a fejlesztőnek semmilyen módon nincs hozzáférése.